Returer og Refusjoner

Retningslinjer for refusjon

For de fleste varer kan du, i den usannsynlige situasjonen at produktet ditt er defekt eller at du ikke er fornøyd, sende det tilbake til oss for refusjon eller bytte av varer innen 30 dager etter mottak. Refusjon for returfrakt er ikke tilgjengelig for dette.

For å være kvalifisert for retur, må bestillingen din oppfylle retningslinjene for 30 dagers retur. Den må også sendes tilbake til oss i originalemballasjen.

Returer (hvis aktuelt)

Når returen er mottatt og inspisert, sender vi deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt den returnerte varen. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av refusjonen din. Hvis refusjonen godkjennes, vil den bli behandlet, og en kreditt vil automatisk bli overført til kredittkortet ditt eller den opprinnelige betalingsmåten innen et visst antall dager.

Forsinkede eller manglende refusjoner (hvis aktuelt)

Hvis du ikke har mottatt noen refusjon ennå, må du først sjekke bankkontoen din på nytt.

Ta deretter kontakt med kredittkortselskapet ditt, det kan ta litt tid før refusjonen din blir offisielt bokført.

Kontakt banken din. Det er ofte en viss behandlingstid før en refusjon blir publisert.

Hvis du har gjort alt dette og fortsatt ikke har mottatt refusjonen din, kan du kontakte oss ved å bruke kontaktskjemaet vårt.

Erstatninger (hvis aktuelt)

Vi bytter kun ut varer hvis de er defekte eller skadet. Hvis du trenger å bytte til samme vare, kan du sende oss en e-post ved å bruke kontaktskjemaet vårt.

Frakt

Vi sender deg en e-post med instruksjoner om hvor du skal sende varen din for retur.

Du er ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for å returnere varen. Fraktkostnadene refunderes ikke. Hvis du mottar en refusjon, vil returfraktkostnadene bli trukket fra refusjonen din.

Avhengig av hvor du bor, kan tiden det tar før det ombyttede produktet når frem til deg, variere.

Hvis du sender en vare som koster mer enn £50, bør du vurdere å bruke en sporbar frakttjeneste eller kjøpe en fraktforsikring. Vi garanterer ikke at vi vil motta den returnerte varen.