Generelle Vilkår

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan personopplysningene dine samles inn, brukes og deles når du besøker eller kjøper noe fra kattdrom.se ("Nettstedet").

PERSONLIG INFORMASJON
Når du besøker Nettstedet, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og eventuelle informasjonskapsler som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi i tillegg inn informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, nettstedene eller søkeordene som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi omtaler den automatisk innsamlede informasjonen som "enhetsinformasjon".

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:
- "Informasjonskapsler" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din, og som ofte inneholder en anonym, unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
- "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettstedet og samler inn data, inkludert IP-adresse, nettlesertype, internettleverandør, henvisnings-/utgangssider og dato-/tidsstempler.
- "Nettverter", "tagger" og "piksler" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

 

Når du foretar et kjøp eller forsøker å foreta et kjøp via nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer, e-postadresse og telefonnummer. Vi omtaler denne informasjonen som "bestillingsinformasjon".

Når vi snakker om "personopplysninger" i denne personvernerklæringen, snakker vi om både enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.

HVORDAN BRUKER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE?
Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn, generelt til å oppfylle bestillinger som legges inn via nettstedet (inkludert å behandle betalingsinformasjonen din, ordne med frakt og gi deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å
- Kommunisere med deg;
- Undersøke bestillingene våre for potensiell risiko eller svindel; og
- Når det er i samsvar med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame om våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn til å hjelpe oss med å avdekke potensiell risiko og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt til å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer på og samhandler med nettstedet, og for å vurdere hvor vellykket markedsførings- og reklamekampanjene våre er).

 

DELING AV PERSONOPPLYSNINGENE DINE
Vi deler personopplysningene dine med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke personopplysningene dine, som beskrevet ovenfor. Vi bruker for eksempel Shopify til å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker personopplysningene dine her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker personopplysningene dine her: https://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi også dele personopplysningene dine for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, ransakingsordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon som vi mottar, eller for å beskytte rettighetene våre på annen måte.

ATFERDSBASERT ANNONSERING
Som beskrevet ovenfor bruker vi personopplysningene dine til å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke opplæringssiden til Network Advertising Initiative ("NAI") på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke lenkene nedenfor:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

DETTE NETTSTEDET ER IKKE KNYTTET TIL FACEBOOK PÅ NOEN MÅTE.